bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Locatie

Wonen aan het Kerkplein betekent wonen in het historische stadshart van Arnhem. En dat is precies de fantastische locatie van nieuwbouwproject De Martinus!

Kerkplein6
Kerkplein5
Kerkplein4
Kerkplein3
Kerkplein2
Kerkplein1

Over het project

Aan het Kerkplein in Arnhem zullen naar verwachting in het voorjaar van 2019 dertien zeer royale en unieke stadswoningen worden opgeleverd. Het nieuwbouwproject maakt deel uit van de renovatie van de zuidelijke binnenstad van Arnhem. 

  • Omgeving

    De hoofdstad van Gelderland moet je beleven. Iedere dag opnieuw. Geniet van de Rijn op een terras aan de kade. Of zoek de gezelligheid op in een van de uitgestrekte stadsparken die direct grenzen aan het stadshart. In de binnenstad zelf kun je op een eindeloze ontdekkingstocht langs verrassende winkeltjes in sfeervolle straatjes. Bijzonder is ook de ligging van Arnhem; gelegen tussen de Rijn en de Veluwe. Hierdoor zijn water en natuur altijd vlak in de buurt. Een bijzondere stad met een bijzondere ligging; een heerlijke plek om te wonen. 

  • Wat zit er in de buurt

    Nieuwbouwproject De Martinus Arnhem bevindt zich midden in de historische binnenstad van Arnhem. Je kunt er urenlang winkelen in de grote winkelstraten (Vijzelstraat, Janstraat, Ketelstraat, Roggestraat en Bakkerstraat) of verdwalen in één van de leuke zijstraatjes (7straatjes) met creatieve winkeltjes voor interieur, kleding en lifestyle. Daarnaast kun je genieten met een wijntje van de ondergaande zon aan de Rijnkade of lekker eten op de Jansplaats, het Jansplein en natuurlijk de beroemde Korenmarkt. En vergeet concertzaal Musis Sacrum niet. Of poptempel Luxor, theatergroep Oostpool, ArtEZ en Het Gelders Orkest. 

  • Wie worden je buren

    De uil in de kerktoren van de Eusebiuskerk, burgemeester Ahmed Marcouch in het Stadhuis en een scala aan Hollywoodacteurs die schitteren op het witte doek in het gloednieuwe Focus Filmtheater Arnhem! Toch niet de minste buren dachten we zo ;-)! Daarnaast krijgt ook de Sint Jansbeek weer ruimte om te stromen op het Kerkplein. De beek, die in de 19e eeuw deels ondergronds is gebracht, zal bovengronds vanuit de Beekstraat via de Broerenstraat en de Nieuwstraat in de Rijn gaan stromen.