bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Online voorinschrijving De Martinus Arnhem verloopt succesvol

Vanaf 13 oktober jl. is de voorinschrijving van De Martinus live. Er is erg enthousiast gereageerd. De inschrijvingen stromen binnen. Kortom de belangstelling voor dit mooie project in de binnenstad van Arnhem is groot.

Inschrijven kan nog steeds! Lees je dit, maar heb je jezelf nog niet ingeschreven? Dan ben je nog niet te laat. Je hebt tot en met a.s. woensdag 25 oktober de kans om ons te laten weten dat je belangstelling hebt. Dit doe je door het online formulier in te vullen.

Wonen in De Martinus wordt nu nog aantrekkelijker. In twee woningen, namelijk Turfstraat bnr. 3 en bnr. 4, kan de zolderverdieping worden ingericht als volwaardige slaapetage met een walk-in closet en daarbij een tweede badkamer! Dit maakt het nog comfortabeler wonen. De impressie staat maandag a.s. op de site.

Ben je ook zo benieuwd, naar hoe het worden gaat? Hoe jouw nieuwe huis eruit komt te zien? Vanaf nu staat de impressie op de site van het binnengebied met de terrassen en de parkeerruimte. 

Heb je vragen over De Martinus? Of over de voorinschrijving, het project of een specifiek bouwnummer? Wij helpen je graag verder. Twijfel niet en neem contact op met één van de betrokken makelaars. Je vindt deze informatie op de contactpagina.