bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Over het nieuwbouwproject

De Martinus kent vele mogelijkheden, zodat je precies kan kiezen voor dé woning die het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Wij zorgen ervoor dat jouw woning geheel naar wens wordt aangepast en afgewerkt.

4000x3000 dakterras woning 5 met aangepaste voegen FINAL
De martinus impressie A 13-10 website2
20171013_DEMAR_Cam6B_02
Header 3600X1600px2 (1)
De martinus impressie B 13-10 website2
woning 5 eerste verdieping eetkeuken FINAL RENDER origineel
Header 3600X1600px3
woning 1 eerste verdieping FINAL RENDER paarse kappen

Het bijzondere aan nieuwbouwproject De Martinus Arnhem is dat er één groot gebouw is ontworpen dat perfect past in de historische sfeer van het Kerkplein en dat toch elke stadswoning zijn eigen unieke karakter heeft. Daarnaast is bij het ontwerp ook rekening gehouden met het nieuwe Focus Filmtheater Arnhem, de Eusebiuskerk en het Stadhuis. Om de samenhang te bevorderen komen bijvoorbeeld in het ontwerp van nieuwbouwproject De Martinus Arnhem de kleuren van de stenen uit Focus Filmtheater Arnhem en de Eusebiuskerk terug. Allemaal details die ervoor zorgen dat wonen in De Martinus Arnhem voelt als thuiskomen! 

Nieuwsgierig? Bekijk hier het woningaanbod

Woningaanbod

Foto's van de bouw

Inmiddels wordt er volop gebouwd op het Kerkplein. Nieuwsgierig naar het bouwproces? Hieronder vind je een aantal bouwfoto’s. Zo krijg je een goede indruk van wat er komen gaat!

TvdHFoto_20180928-1300
bouwfoto de martinus
De Martinus - bouwfoto december 1

foto's: Thea van den Heuvel /DAPh.